INFORMATION FÖR ARBETSGIVARE

basun_arbetsgivare_bild1

ERBJUD NYANSTÄLLNING
– OCH BÖRJAN
PÅ ETT VUXENLIV

Att bli vuxen och skaffa sig ett jobb är inte lika lätt för alla. Genom ett samarbete med BASUN kan du som arbetsgivare enkelt göra en insats genom att provanställa en ung vuxen som verkligen vill arbeta på ett företag just som ditt.

Som arbetsgivare har du en viktig roll i att skapa goda förutsättningar för att unga vuxna ska ta sig in på arbetsmarknaden. Med BASUN blir det enklare för dig som arbetsgivare att hjälpa dem. Vår metod utgår från vad de unga själva vill, deras begåvning och sociala förmåga. Därefter matchar vi dem, precis som en vanlig rekrytering, med ett företag som söker precis en sådan person.

Genom BASUN kan du med andra ord hitta nya medarbetare samtidigt som din insats gör skillnad för de unga vuxna som BASUN coachar och stöttar. Då BASUN-projektet redan rullar vet vi att företagen vi samarbetar med är nöjda. Dels för att ha anställt en ung och duktig medarbetare, dels för att det alltid känns bra att göra gott.

basun_arbetsgivare_bild2_mobil
avdelare_turkos_ny

Vill du veta mer?

Är BASUN intressant för dig och ditt företag? Fyll i en intresseanmälan här på webbplatsen eller ring/skicka e-post till någon av våra arbetsgivarkoordinatorer här nedan. Varmt välkommen!

Kontaktpersoner

Eren Erdogan

Arbetsgivarkoordinator

eren.erdogan@botkyrka.se

070 345 73 96